Οι επιλογές που έχουμε αποκωδικοποιώντας τα αποτελέσματα αγώνων

apotelesmata agononΧιλιάδες είναι οι αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου που θα είχε την δυνατότητα να ανακαλύψει οποιοσδήποτε στο διαδίκτυο και έχουν να κάνουν είτε με την στοιχηματική ανάλυση ενός αγώνα είτε με αυτήν την απλή πληροφορία για τους φαν του αθλήματος και των στατιστικών είτε με την αποκωδικοποίηση για τα apotelesmata agonon.

Πολλοί είναι οι τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί παραγωγοί που σπαταλούν χρήμα, χώρο και χρόνο για την όσο το δυνατόν καλύτερη και πιο πλήρη ανάλυση κάποιων αθλητικών εκδηλώσεων. Η μεγαλύτερη όμως βαρύτητα από όλους δίνεται στον τομέα του στοιχήματος, αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που θα εμπιστευθούν διάφορες στοιχηματικές αναλύσεις που θα τους οδηγήσουν στην επιτυχία και το κέρδος. Την μερίδα του λέοντος βέβαια ή καλύτερα θα μπορούσαμε να πούμε το πιο διαδεδομένο μέσο είναι το internet, μιας και εκεί μπορεί ο κάθε ένας εύκολα, σύντομα και άμεσα να βρει πολλές και ενδιαφέρουσες αναλύσεις αγώνων για το stoixima.

Οι διάφοροι αρθρογράφοι που έχουν να κάνουν με τα προγνωστικά και τις αναλύσεις των αγώνων προσπαθούν ο καθένας με τον δικό του τρόπο να δώσουν αυτό το κάτι παραπάνω που κάνει την διαφορά και να παρέχουν εύκολα και σύντομα “ασφαλή” προγνωστικά σε όλους τους αναγνώστες. Μπορεί να είναι αρκετές οι ιστοσελίδες που έχουν να κάνουν με τις αναλύσεις αγώνων και τα προγνωστικά, πολύ λίγες όμως είναι εκείνες που κάνουν την διαφορά και δίνουν στην ουσία πολλές καλές και ψαγμένες πληροφορίες.

Η κυκλοφορία των διαφόρων εντύπων και εφημερίδων, μπορεί να έχει πέσει αισθητά στους καιρούς μας, αποτελεί όμως για αρκετούς ως ο κύριος τρόπος ενημέρωσης για πολλές αθλητικές δραστηριότητες. Μια άλλη διαδεδομένη μορφή ενημέρωσης όχι όμως και τόσο ιδιαίτερα στην ελλάδα, είναι οι τηλεοπτικές εκπομπές. Ελάχιστες είναι αυτές που συνεχίζουν να υπάρχουν και ακόμα πιο λίγες εκείνες που εκπέμπουν από ελεύθερα κανάλια και όχι από κάποιο συνδρομητικό. Στο εξωτερικό αυτή η μορφή ενημέρωσης είναι πολύ διαδεδομένη και μάλιστα οι χορηγοί των εκπομπών αυτών ξοδεύουν μεγάλα ποσά για να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν πιο πολύ διαφημιστικό χώρο.

Στην Χώρα μας όλα αυτά τα χρόνια κυριαρχεί το μονοπώλιο του ΟΠΑΠ, στερώντας σε άλλες εταιρείες την δυνατότητα να χορηγήσουν και να διαφημιστούν σε στοιχηματικές εκπομπές, τον τελευταίο καιρό όμως δείχνει να αλλάζει κάτι, αφού από την στιγμή που γίνανε νόμιμοι στο διαδίκτυο κάποιες ξένες στοιχημαιτκές εταιρείες, κατέκτησαν αυτόματα και το δικαίωμα να μπορούν να διαφημίζονται στα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά μέσα.

Μπορεί η ανάλυση ενός ματς να συνιστά ως κύριο μέλημα στην στοιχηματική μας μελέτη, ο ρόλος όμως της στατιστικής έχει εξέχουσα θέση στην τελική μας απόφαση. Πολύς χρόνος σπαταλείται από πολλούς για την επιπρόσθετη μελέτη στατιστικών στοιχείων που σε συνδυασμό με μια καλή ανάλυση ενός ποδοσφαιρικού αγώνα να κάνει λογικότερη την τελική μας επιλογή.

Όπως και να έχει όμως, για εκείνους που αγαπάνε το ποδόσφαιρο ή γενικότερα τα ομαδικά σπορ, θεωρούν πολύ σημαντική την ανάλυση πριν δουν έναν αγώνα, αλλά και μετά αφού έχουν στα χέρια τους όλα τα apotelesmata agonon, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα για πιο ευρεία αλλά και συγκεκριμένη γνώση σε κάθε περίπτωση.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *