Στοίχημα, Προγνωστικά – Σίγουρος και πιο ασφαλής δρόμος

shutterstock_7587955Αρκετοί είναι αυτοί που βρίσκουν το Stixima και γενικότερα τα προγνωστικά αθλητικών συναντήσεων, μία επιστήμη που θέλει ιδιαίτερη διαδικασία για την πιο σίγουρη οδό προς την ορθή πρόβλεψη. Πάρα πολλοί είναι εκείνοι που χρησιμοποιούν πάρα πολλές ώρες διαβάσματος και ανάλυσης των στοιχείων, αφού το στοίχημα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας τους.

Ωστόσο, πέρα από την διερεύνηση και τελικά χρήση σχεδόν όλων των στοιχείων για την όσο το δυνατόν πιο ορθή προσέγγιση, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πολύ σημαντικός είναι ο ρόλος της τύχης. Μπορεί το Πάμε στοίχημα να μην συγκρίνεται με παίγνια όπως το Τζόκερ ή το Λόττο, ωστόσο ο παράγοντας τύχη είναι κύριο τμήμα όταν αναφερόμαστε σε πρόβλεψη ενός αγώνα. Αν στο stoixima παραβλέψουμε τον παράγοντα της τύχης, όπως είπαμε και ανώτερα ουσιώδες λόγο και βασικό θέμα επιλογής αποτελεί η μελέτη και αποκοδικωποίηση των επιμέρους στατιστικών και δεδομένων που στο ποδόσφαιρο λόγου χάρη θα μπορούσε να είναι η φόρμα των ομάδων, η προιστορία, η βαθμολογία, οι συμπεριφορές και τακτικές των ομάδων, οι απουσίες, αλλά και αρκετά άλλα.

Σημείο αναφοράς για έναν πολύ καλό παίκτη είναι το ζύγισμα σχεδόν όλων των παραπάνω παραμέτρων. Ειδικά στο δικό μας Pame Stoixima που σε αρκετές περιπτώσεις πρέπει αναγκαστικά να παιχτούν δυάδες ή τριάδες, το επονομαζόμενο παρολί, το γεγονός της σωστής πρόβλεψης είναι πολύ πιο δύσκολο. Είναι βέβαιο ότι απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στον συνδυασμό αρκετών γεγονότων μαζί, αφού οι πιθανότητες επιτυχίας μειώνονται σημαντικά. Η επιλογή ενός σημείου μπορεί να είναι καλή, όταν όμως πρόκειται να συνδυάσουμε πολλά γεγονότα μαζί είναι ακόμα περισσότερο δύσκολο.

Η συμβουλή πάντως που δίνουν όλοι οι εξπερτ πάνω στο stoixima είναι πως στην τελευταία μας διαλογή πριν το bet να διαλέγουμε περισσότερο ποιοτικά σημεία. Συνήθως αυτό γίνεται όταν αναλύουμε λεπτομερώς τα επιμέρους στατιστικά, οπότε και στο μυαλό μας αυτόματα κάποια παιχνίδια προάγονται και γίνονται πολύ πιο δυνατά και άχαστα. Εννοείτε πάντως πως εκτός της δυναμικής που έχει το κάθε σημείο, σημαντικό ρόλο παίζει η εκάστοτε απόδοση του σημείου αυτού. Τις περισσότερες φορές αυτή είναι και η αιτία που οδηγούμαστε στην παγίδα μιας κακής επιλογής, αφού δεν προσέχουμε πάντοτε να έχουμε με το μέρος μας και την καλύτερη δυνατή απόδοση. Συνηθίζεται από τους experts παίκτες κυρίως μετά την σχετική επεξεργασία των περισσότερων στοιχείων να στηρίζεται μία απόφαση στο αν έχει αξία ή όχι να παιχτεί ένα σημείο με βάση την απόδοση που έχει.

Όλα τα σημεία και όλα τα φαβορί για παράδειγμα δεν είναι τα ίδια. Ένα φαβορί σε μη καλή απόδοση δεν έχει νόημα να στηριχτεί, αφού η σύγκριση αξίας παιξίματος και ρίσκου δεν είναι η ανάλογη. Σαν γενικό συμπέρασμα σχεδόν όλων των παραπάνω θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι το γεγονός ότι η επιλογή προγνωστικών του στοιχήματος αποτελεί καθαρά ιδιωτική συνταγή του κάθε παίκτη, θα γινόταν όμως να ακολουθηθεί μία κάποια συγκεκριμένη οδός για την αποφυγή σημαντικών στοιχηματικών λαθών. Πιο πολλά

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *