Προγνωστικά για το στοίχημα – Η σίγουρη μέθοδος

Στην σημερινή περίοδο με τα πολλά μέσα επικοινωνίας και ενημέρωσης, θεωρείται βέβαιο πως πολλοί έχουν προσθέσει το Stoixima στην καθημερινή τους ζωή και παιρνούν πάρα πολλές ώρες μελετώντας και αναλύοντας συμβάντα και νέα. Θα μπορούσε η ανάλυση των ποδοσφαιρικών αγώνων και κατά γενική ομολογία τα προγνωστικά αθλητικών εκδηλώσεων να θεωρηθούν και ως επιστήμη, αφού βασίζονται σε πολύωρες μελέτες στοιχείων και στατιστικών.

Μπορεί βέβαια στις στοιχηματικές προβλέψεις να παίζει ουσιώδες ρόλο η επεξεργασία των δεδομένων, παρόλα αυτά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ίσως ο πιο κύριος παράγοντας είναι η τύχη, σε καμία όμως περίπτωση δεν θα μπορούσε να συγκριθεί με αυτήν την τύχη που απαιτούν άλλα παιχνίδια, όπως το κινο ή η ρουλέτα.

Πέραν όμως από τον παράγοντα τύχη που όπως είπαμε παίζει σημαντικό ρόλο, πριν την διαμόρφωση της απόφασης για ποντάρισμα σε κάποιο στοίχημα λαμβάνονται υπόψιν και πολλά στατιστικά στοιχεία όπως η προιστορία μιας αναμέτρησης, ο διαιτητής του ματς, η φόρμα των ομάδων και αρκετά άλλα.

Το ζύγισμα των περισσότερων στοιχείων συνιστά τον πιο σπουδαίο παράγοντα της διαμόρφωσης κάποιας άποψης. Κυρίως δε, για την ελληνική πραγματικότητα και για το Πάμε Στοίχημα όπου το λεγόμενο παρολί με συνδυασμό πολλών γεγονότων αποτελεί πολλές φορές μονόδρομο.

Έτσι σε αυτές τις περιπτώσεις ο παίκτης του στοιχήματος θα πρέπει να πετύχει και τον πιο κατάλληλο συσχετισμό έτσι ώστε να έχει και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μπορεί η διαλογή μεμονομένων γεγονότων να αποτελεί εύκολη περίπτωση για ορισμένους, όταν όμως χρειάζεται να υπάρξει συνδυασμός αποτελεσμάτων τα πράγματα γίνονται πολύ πιο δύσκολα.

Θα μπορούσαν να δοθούν πάρα πολλές συμβουλές πάνω στο πάμε στοίχημα, αλλά και γενικά γύρω από την τακτική που μπορεί και πρέπει να ακολουθήσει κάποιος για να έχει επιτυχίες, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό είναι ένα μέρος ιδιαίτερα προσωπικό για τον καθένα. Υπάρχουν όμως και κάποιοι γενικοί κανόνες που απαιτείται να ακολουθούνται ανεξαιρέτως από τον καθένα. Ένας αναμφίβολα είναι η επιλογή όσο το δυνατόν πιο λίγων αγώνων και η λεπτομερής ανάλυση σχεδόν όλων των στατιστικών στοιχείων ενός γεγονότος.

Εξυπακούεται πως πέραν της δυναμικότητας κάθε σημείου που αντλείται από τα προγνωστικά, πάρα πολύ σημαντικός παράγοντας είναι και η απόδοση της επιλογής μας. Αυτός άλλωστε είναι ο παράγοντας που πολλές φορές μας οδηγεί στην παγίδα μίας κακής επιλογής της συστοιχίας των σημείων και η μεγαλύτερη δυνατή απόδοση αποτελεί αυτό που τελικά μας προκαλεί.

Είθιστε από τους επαγγελματίες παίκτες ειδικά μετά την ανάλογη επεξεργασία των περισσότερων στοιχείων να στηρίζεται κάποια επιλογή στο αν αξίζει ή όχι να παιχτεί ένα σημείο με βάση την απόδοση που έχει. Φαβορί από φαβορί έχουν διαφορά, οπότε κατ’ ανάγκη και όλα τα σημεία δεν θα μπορούσε να είναι ίδια. Χρειάζεται η αναλογία ρίσκου και απόδοσης να είναι ανάλογες για να έχει αξία ένα φαβορί ή ένα σημείο για να παιχτεί.

Ναι μεν πρέπει να ακολουθείται μια ιδιαίτερη οδός για την αποφυγή στοιχηματικών λαθών, σε κάθε περίπτωση πάντως η επιλογή στοιχηματικών προγνωστικών αποτελεί ατομική απόφαση.

Μεταβείτε εδώ για περισσότερα

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *