Προγνωστικά για το στοίχημα αγώνων ποδοσφαίρου – Αρχίζουν να γίνονται μόδα

στοίχημα προγνωστικάΑρκετοί είναι εκείνοι που ασχολούνται με τα προγνωστικά για το στοίχημα, κάποιοι άλλοι ως επαγγελματίες και πολλοί άλλοι ως χόμπυ. Πολλοί καλές γνώσεις με καλά προγνωστικά δείχνουν να έχουν αρκετοί tipsters, αν και κατά γενική ομολογία οι επαγγελματίες του είδους βρίσκονται “έξω” από το ποδόσφαιρο.

Πολλοί οι tipsters λοιπόν, οπότε αυτομάτως πιο μεγάλη αρμόζει να είναι και η προσοχή και εμπιστοσύνη που πρέπει να δείχνουμε σε όλους αυτούς που δείχνουν να δίνουν “άχαστα” προγνωστικά. Ο κάθε ένας tipster διαφορετικός, με άλλη νοοτροπία και τακτική παιξίματος, κάθε φορά όμως το αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου είναι εκείνο που μετράει πιο πολύ. Ο σκοπός όλων σίγουρα και είναι το κέρδος, το πιο καλό όμως θα μπορούσε να είναι αν αυτό συνοδευότανε από πριν και από την δέουσα επιχειρηματολογία.

Ακόμα και αν η τύχη γυρνά την πλάτη σε έναν tipster, γίνεται αποδεκτή η όλη του τακτική, αν οι απόψεις του για το Προγνωστικά για στοίχημα γίνονται τεκμηριωμένα και σοβαρά. Όταν διαλέγουμε λοιπόν κάποιον tipster, επιβάλλεται να τσεκάρουμε καλά το ιστορικό του και παλαιότερα άρθρα του, ούτως ώστε να μπούμε πιο καλά και σίγουρα στον τρόπο παιξίματός του και στην δικιά του ιδιοσυγκρασία. Οι πιο πολλοί Έλληνες bloggers που «ειδικεύονται» στο στοίχημα, δημοσιεύουν τις επιλογές τους δίχως καν να τις δικαιολογήσουν, δίχως καμία συγκεκριμένη στοιχηματική ανάλυση και τις περισσότερες φορές…μισά!

Πολλές είναι οι φορές μάλιστα που βλέπουμε προγνωστικά δίχως καν να αναφέρεται η απόδοση του κάθε ποδοσφαιρικού γεγονότος. Δεν σημαίνει τίποτα απολύτως η επιλογή κάποιων φαβορί ή ένα σύνολο παιχνιδιών, αν δεν γράψουμε την όλη απόδοση του στοιχήματος. Την ίδια στιγμή, τα περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος που έχεις την δυνατότητα να βρεις παντού στο internet δεν έχουν καν μια εισαγωγή και οι επιλογές εμφανίζονται ως λίστα. Ο επισκέπτης με αυτόν τον τρόπο πέφτει σε παγίδα και συνήθως υιοθετεί αυτές τις επιλογές. Ατάκες στην στοιχηματική πιάτσα υπάρχουν πάρα πολλές και κάποιες από αυτές είναι του τύπου “Μπετόν άσσος”, “Άχαστο” και αρκετά άλλα.

Ας δούμε όμως πιο κάτω τα βασικότερα λάθη που κάνουν οι περισσότεροι παίκτες του στοιχήματος:

1. Να βασιστείς χωρίς καμία προεργασία στα προγνωστικά στοιχημάτων κάποιων άλλων ανθρώπων (μην ξεχνάς πως ο πιο ουσιαστικός tipster είσαι εσύ!) δίχως να διαθέτεις μία συγκεκριμένη πολιτική για να διαχειριστείς το ποσό ή ένα συγκεκριμένο σύστημα.

2. Να διαλέξεις σε παιχνίδια που βασίζονται σε νέα που είναι ήδη γνωστά σε όλον τον κόσμο (στον συγκεκριμένο ανήκουν και οι πολλές στοιχηματικές εταιρείες, επομένως στην ουσία ξέρεις κάτι που γνωρίζουν από πριν και οι ίδιες!).

3. Δεν πρέπει ποτέ το συναίσθημα να μπλέκεται με το στοίχημα. Το πιο μεγάλο σφάλμα που κάνουν οι πιο πολλοί είναι όταν παίζουν να κερδίσει η αγαπημένη τους ομάδα, με μοναδικό κριτήριο το πάθος τους για αυτή.

4. Δεν πρέπει να περιμένουμε πότε θα κυκλοφορήσουν οι αποδόσεις στην πιάτσα. Το μοναδικό κριτήριο απαιτείται να είναι αν η απόδοση αξίζει το ρίσκο κάποιου πονταρίσματος.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *