Οι διάφορες επιλογές που έχουμε και η σωστή ανάλυση αγώνων

Εκατοντάδες είναι οι αναλύσεις αγώνων και τα σχόλια που μπορεί να βρει κάποιος είτε στο διαδίκτυο είτε σε κάποιο έντυπο και έχουν να κάνουν με το stoixima και τις προβλέψεις αγώνων.

Πολλοί είναι οι τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί παραγωγοί που ξοδεύουν χρήμα, χώρο και χρόνο για την όσο το δυνατόν πιο καλή και πληρέστερη ανάλυση κάποιων αθλητικών γεγονότων. Η μεγαλύτερη όμως βαρύτητα από όλους δίνεται στον τομέα του στοιχήματος, αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που θα εμπιστευθούν διάφορες στοιχηματικές αναλύσεις που θα τους οδηγήσουν στην επιτυχία και το κέρδος.

Την μερίδα του λέοντος βέβαια ή καλύτερα θα μπορούσαμε να πούμε το πιο διαδεδομένο μέσο είναι το internet, μιας και εκεί μπορεί ο καθένας πολύ εύκολα, γρήγορα και άμεσα να βρει πολλές και ενδιαφέρουσες αναλύσεις αγώνων για το stoixima. Οι διάφοροι αρθρογράφοι που ασχολούνται με τα προγνωστικά και τις αναλύσεις των αγώνων προσπαθούν ο κάθε ένας με τον δικό του τρόπο να δώσουν αυτό το κάτι παραπάνω που κάνει την διαφορά και να παρέχουν εύκολα και γρήγορα “ασφαλή” προγνωστικά σε όλους τους αναγνώστες.

Μπορεί να είναι αρκετές τα websites που έχουν να κάνουν με τις αναλύσεις αγώνων και τα προγνωστικά, λίγες όμως είναι εκείνες που κάνουν την διαφορά και δίνουν στην ουσία πολλές καλές και ψαγμένες πληροφορίες.

Η κυκλοφορία των διαφόρων εντύπων και εφημερίδων, μπορεί να έχει πέσει αισθητά στα χρόνια μας, αποτελεί όμως για πολλούς ως ο κύριος τρόπος ενημέρωσης για τις διάφορες αθλητικές δραστηριότητες.

Εκτός του ίντερνετ που αναφέραμε αλλά και τον έντυπο τύπο, μία ακόμη ιδιαίτερη επιλογή είναι οι τηλεοπτικές εκπομπές. Βέβαια οι επιλογές και σε αυτόν τον τρόπο ενημέρωσης είναι ελάχιστες στην χώρα μας, αφού τέτοιου είδους εκπομπές προβάλλονται συνήθως από τα συνδρομητικά κανάλια. Στο εξωτερικό ωστόσο και κυρίως στις πιο προηγμένες χώρες, οι τηλεοπτικές αναλύσεις για το stoixima είναι πολλές και συνεχείς, με χορηγούς – μεγάλους που ξοδεύουν πολλά λεφτά για τέτοιου είδους προγράμματα.

Στην Χώρα μας όλα αυτά τα χρόνια κυριαρχεί το μονοπώλιο του ΟΠΑΠ, στερώντας σε άλλες στοιχηματικές εταιρείες την ευκαιρία να χορηγήσουν και να διαφημιστούν σε στοιχηματικές τηλεοπτικές εκπομπές, τον τελευταίο καιρό όμως φαίνεται να αλλάζει κάτι, μιας και από την ώρα που γίνανε νόμιμοι στο internet κάποιες ξένες στοιχημαιτκές εταιρείες, κατέκτησαν αυτόματα και το δικαίωμα να μπορούν να διαφημίζονται στα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά μέσα.

Ανεξάρτητα από την ενημέρωση που έχει ο καθένας, σημαντικός παράγοντας στην διαμόρφωση μιας άποψης και στην καλύτερη στοιχηματική ανάλυση ενός παιχνιδιού, είναι η επιμέρους μελέτη στατιστικών στοιχείων που μπορούμε να επιλέξουμε όμως σε λίγα σοβαρά και επαγγελματικά site του διαδικτύου.

Όπως και να έχει όμως, για εκείνους που αγαπάνε το ποδόσφαιρο ή γενικότερα τα ομαδικά σπορ, θεωρούν πολύ σημαντική την ανάλυση πριν δουν έναν αγώνα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα για πιο ευρεία αλλά και συγκεκριμένη γνώση σε κάθε περίπτωση.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *